GAVEKORT LEVERING BOLIGINDRETNING INVENTAR
B2B
SHOWROOM VÆRKSTED KONTAKT REFERENCER

Hertil
Besøg Brandi Living
Jeg har åbent en søndag hver måned, det kan rykke sig lidt, men jeg forsøger at ramme 1. søndag i måneden. Men jeg tager meget gerne imod dig efter aftale.
Brandi Living - Slitage.dk's generelle 
salgs- og lev.betingelser
T

 

Langborde

Specialfremstillede
Se flere langborde fra 
eget værksted >>

St. Fargeau
Se flere rustikke 
langborde >>Går DU og leder efter et langbord/spisebord i den helt rigtige størrelse eller udformning? Så er du kommet til det rigtige sted, for Slitage.dk giver dig mange valgmuligheder: 

- fra vores eget snedkerværksted, DU bestemmer LÆNGDE, BREDDE, HØJDE, FARVE, mv.
- fra St. Fargeau: Rustikke, lækre og fremstillet af genbrugstræ.

- eller fra andre inden- og udenlandske leverandører

 

LANGBORDE fra Slitage.dk's eget værksted

Jeg har flere snedkerværkstedet tilknyttet, således at jeg i tæt samarbejde med dem kan fremstille smukke, unikke langborde helt efter DINE ønsker. 
DU bestemmer LÆNGDE, BREDDE, HØJDE, FARVE, mv.

Bordene er måske fremstillet i massivt træ, planker, stave eller måske gamle gulvbrædder, som er afhøvlet og ludbehandlet.

St. Fargeau LANGBORDE

- er en samling af rustikke, lækre og smukke langborde/spiseborde. Mange af dem er fremstillet af genbrugstræ. Bordene, som jeg får hjem fra Holland, har de smukkeste rustikke bordplader (læg mærke til, at du kan se et nærbillede af bordpladen ved de fleste af bordene). Leveringstiden vil ofte være 4-8 uger fra bestilling.

Stemningsfulde LANGBORDE - se BRANDI Living TV 

Næsten lige meget hvor stort eller lille et hjem er, så vil vi så gerne have et langbord. Vi kan samle familie og venner rundt om bordet, og servere de skønneste middage. Der er samvær og stemning indbygget i et langbord. Hjemme hos os er langbordet OGSÅ arbejdsplads. Vores spisebord er 3,5 meter langt og det gør at jeg kan have min PC i den ene ende og når der så skal spises, så dækker vi bare op i den anden ende. Jeg er fri for at flytte mine papirer - der er masser af plads til begge funktioner :-)

 

 

 

BRANDI LIVING (cvr: 28927967)  │ Hagemannsvej 12B, DK-8600 Silkeborg │ Tel: +45 2654 6042 │ Mail: info@brandiliving.dkwww.brandiliving.dk


BRANDI LIVING tager forbehold for skrive-  og regnefejl, pris- og sortiments- ændringer hos vore leverandører.